Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Britney Spears eet zich tonnetje rond

Shownieuws

De ex-man van Britney Spears, Kevin Federline, heeft het afgelopen jaar genoten van zijn eten. De voorheen zo slanke rapper heeft een flinke buik gekweekt.

De ex-man van Britney Spears, Kevin Federline, heeft het afgelopen jaar genoten van zijn eten en drinken. De voorheen zo slanke en atletisch gebouwde Federline heeft een flinke buik gekweekt. Dat is te zien op videobeelden van de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ.

Federline, van oorsprong een achtergronddanser, werd in 2004 bij een groot publiek bekend door zijn relatie met Spears. Het koppel trouwde in september van dat jaar en kreeg twee kinderen: Sean Preston (3) en Jayden James (2). Eind 2006 vroeg Spears een scheiding aan.

Toen de zangeres een jaar geleden verontrustend gedrag vertoonde en psychisch labiel leek, achtte de rechter het beter als Federline de opvoeding van de twee jongetjes op zich zou nemen. Tot op heden heeft hij de volledige voogdij. Spears staat nog altijd onder curatele van haar vader, maar ziet haar zoontjes regelmatig.

De 30-jarige Federline probeerde na zijn huwelijk met Spears voet aan de grond te krijgen als rapper, maar die poging mislukte jammerlijk, getuige de tegenvallende verkoopcijfers en vernietigende recensies.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen