Kies je favoriete radiostation

Dossiers

1,4 miljoen kijkers voor Palingsoap

Shownieuws

De nieuwe serie De Palingsoap heeft donderdag bijna 1,4 miljoen kijkers getrokken. In de Hoofdrol was, op het Journaal na, het best bekeken programma.

De eerste aflevering van de nieuwe realityserie De Palingsoap heeft donderdagavond bijna 1,4 miljoen kijkers getrokken. Voor de serie van de Tros registreren camera's het dagelijkse leven van bekende en onbekende Volendammers. In de eerste aflevering werd onder anderen Jan Keizer, voormalig frontman van BZN, gevolgd. Vrijdagavond wordt de tweede aflevering van de realitysoap uitgezonden.

In de Hoofdrol was donderdag, op het NOS Journaal van 20.00 uur na, het best bekeken programma van de dag. De show van Avro-presentator Frits Sissing werd door meer dan 1,6 miljoen mensen bekeken. Zanger Danny de Munk was te gast. De oorlogsfilm 'Zwartboek' deed het eveneens goed met iets meer dan 1,6 miljoen kijkers.

SBS 6 scoorde met de eerste aflevering van de Amerikaanse televisieserie The Mentalist. De serie draait om een medium dat met behulp van zijn speciale gaven complexe misdaden oplost. De uitzending van het Weense Nieuwjaarsconcert moest het met iets minder kijkers doen. Het concert werd bekeken door ruim 1,1 miljoen mensen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen