Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Komiek Dane Cook bestolen door halfbroer

Shownieuws

Dane Cook is bestolen door zijn halfbroer. Hij zou miljoenen van zijn acterende halfbroer hebben verduisterd in de periode dat hij als zijn manager fungeerde.

(Novum/AP) - De Amerikaanse komiek Dane Cook is van miljoenen bestolen door zijn halfbroer Darryl McCauley. Deze zou geld van Cook hebben verduisterd in de periode dat hij als zijn manager fungeerde. De 43-jarige McCauley is woensdag voorgeleid aan de rechter en heeft verklaard onschuldig te zijn. Zijn borg is vastgesteld op ruim twee miljoen euro.

De 36-jarige Cook, bekend van rollen in films als 'Employee of the month', 'Good luck Chuck' en 'My best friend's girl', betaalde zijn halfbroer bijna negenduizend euro per maand om zijn zakelijke belangen te behartigen. McCauley zou sinds juli 2007 meermaals geld van de zakelijke rekeningen van Cook hebben overgemaakt naar zijn eigen rekening.

McCauley zou op een zeker moment een cheque van twee miljoen euro aan zichzelf hebben uitgeschreven. Van het geld zou hij onder meer vier auto's hebben gekocht en een zevendaagse reis door Amerika hebben gemaakt. Tijdens een politie-inval in het huis van de man in Maine zou ruim 570 duizend euro in contanten zijn aangetroffen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen