Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Monique Smit luidt nieuwe jaar sportief in

Shownieuws

Monique Smit gaat korte metten maken met de kerstkilo's. De zangeres gaat met een vriendin iedere ochtend een rondje om Volendam heen rennen, zo vertelt ze.

Monique Smit is van plan om na de feestdagen korte metten te maken met de extra kerstkilo's. "Ik ga gewoon weer sporten en ik heb afgesproken met een vriendin dat we elke ochtend om 09.00 uur om Volendam heen gaan rennen", vertelt ze aan Novum Nieuws. "Of ik dat ga doen moet ik nog even zien, maar ik heb het in ieder geval afgesproken."

De 19-jarige Volendamse zangeres neemt haar goede voornemens voor het nieuwe jaar niet al te serieus. "Ik ga niet zeggen dat ik minder ga eten, want dan gebeurt dat toch niet", lacht de blondine. "Dus ik ga juist zeggen dat ik meer ga eten, misschien dat ik dan minder ga eten."

Smit is het afgelopen jaar al heel wat kilo's kwijtgeraakt. "Ik sport zoveel ik kan", laat ze weten. "Als ik kijk hoe ik er hiervoor uitzag tijdens de soap, dan ben ik toch wel veranderd." De zangeres, die bekend is van nummers als 'Wild' en 'Blijf je vanavond', houdt er naar eigen zeggen geen goede eetgewoontes op na. "Ik werk 's nachts, dus ik sla het ontbijt over", legt de blondine uit. "Dan heb ik alleen nog middag- en avondeten. Het is heel slecht, maar het helpt wel bij mij."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen