Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamai eet kater weg met 'heel vet vreten'

Shownieuws

Jamai Loman heeft de ultieme tip tegen een kater. De musicalster eet zich altijd vol met 'heel vet vreten' als hij de avond daarvoor te veel gedronken heeft.

Jamai Loman heeft de ultieme tip tegen een kater. De musicalster eet zich altijd helemaal vol met 'heel vet vreten' als hij de avond daarvoor te veel heeft gedronken. "Gewoon zo snel mogelijk heel vet eten: ei, mayonaise, ketchup", vertelt hij aan Novum Nieuws. "Dat werkt bij mij altijd heel goed."

Wat volgens de Idols-winnaar ook helpt, is direct na het uitgaan al een pijnstiller nemen. "Dan is het de volgende ochtend meestal al oké." Monique Smit gelooft ook in die tip. Zij spreekt zichzelf daarnaast meestal ook nog even toe voordat ze dronken gaat slapen. "Dan zeg ik een paar keer tegen mezelf: morgenochtend word ik gewoon heel fris wakker en heb ik nergens last van. En gek genoeg werkt dat ook", vertelt de zangeres.

Winston Post gelooft niet in remedies tegen katers. "Ik zeg altijd: 's avonds een vent, 's ochtends absent", lacht de acteur. "Als ik een kater heb, dan moet ik op de blaren zitten. Dat is de consequentie van te veel drinken. Ik zal niet snel een Bloody Mary innemen", verwijst hij naar de cocktail van tomatensap met wodka die volgens de overlevering een kater verhelpt.

Ook Jan Keizer gelooft dat je een kater beter kunt vermijden dan bestrijden. "Als je heel snel een kater krijgt, moet je gewoon niet zo veel drinken", vindt de voormalige BZN-zanger. "Ik ben zelf een wijndrinker en ik weet precies hoeveel ik kan hebben. Ik moet geen twee flessen drinken, dan ga ik echt malle praat verkopen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen