Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato tweemaal op één

Shownieuws

Marco Borsato sluit 2008 af met een dubbele nummer 1-positie in de Nederlandse hitlijsten. Zijn nummer 'Dochters' en album 'Wit licht' staan bovenaan.

Marco Borsato sluit 2008 af met een dubbele nummer 1-positie in de Nederlandse hitlijsten. Zijn nummer 'Dochters' heeft opnieuw de hoogste positie weten te bereiken van de Single Top 100. Het album 'Wit licht' staat nog altijd boven aan de Mega Album Top 100.

Met 'Dochters' stoot Borsato de nieuwe band Red van de eerste plaats, die daar vorige week stond met de debuutsingle 'Step into the light'. Het nummer keldert al na een week naar de achtste plaats.

Een flinke stijger in de singlelijst is de 15-jarige Jordy van Loon, die met zijn nummer 'Verliefdheid' van de 35e naar de zesde plaats klimt. Het jonge zangtalent werd eerder dit jaar bij een groot publiek bekend door zijn optreden in Mooi! Weer De Leeuw. De 3FM-dj's die vorige week opgesloten zaten in het Glazen Huis in Breda voor de kerstactie Serious Request bombardeerden 'Verliefdheid' daar tot hun lijflied en draaiden het veelvuldig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen