Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise wil tien kinderen

Shownieuws

Tom Cruise wil zijn gezin verder uitbreiden. "Ik wil tien kinderen", zegt de acteur in The Sun. Hij heef al twee geadopteerde tieners en een 2-jarig dochtertje.

Tom Cruise wil zijn gezin nog verder uitbreiden. "Ik wil tien kinderen", vertelt de acteur in de Britse krant The Sun. "Ik ben gek op kinderen. Ik ben erg gelukkig met mijn twee tieners en 2-jarige dochter."

Cruise adopteerde met zijn ex-vrouw Nicole Kidman, met wie hij elf jaar in de echt was verbonden, twee kinderen: De 16-jarige Isabella en de 13-jarige Connor. Daarnaast heeft de 46-jarige Hollywoodster sinds twee jaar een dochtertje, Suri, met zijn zestien jaar jongere vrouw Katie Holmes.

Cruise kan zijn liefde voor kinderen goed verklaren. "Mijn eigen vader was er niet vaak voor mij. Ik wil een ander soort vader voor mijn kinderen zijn, want mijn gezin is het belangrijkste in mijn leven."

De acteur is vanaf 22 januari te zien in de Nederlandse bioscopen met zijn nieuwe film 'Valkyrie', waarin hij een Duitse officier speelt die een mislukte aanslag pleegt op Adolf Hitler. In de film speelt de Nederlandse actrice Carice van Houten zijn vrouw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen