Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Adoptiedochter Mia Farrow overleden

Shownieuws

Een geadopteerde dochter van Mia Farrow, Lark Previn, is op eerste kerstdag overleden in een ziekenhuis in Brooklyn. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt.

(Novum/AP) - Een geadopteerde dochter van actrice Mia Farrow, Lark Previn, is op eerste kerstdag overleden in een ziekenhuis in Brooklyn. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt. Dinsdag werd de vrouw, die 35 jaar is geworden, gecremeerd in een uitvaartcentrum in de New Yorkse wijk.

Previn werd in 1973 geboren in Vietnam. Ze is een van de drie kinderen die Farrow in de jaren zeventig adopteerde met haar toenmalige echtgenoot, dirigent André Previn. Het koppel had ook drie biologische kinderen.

De nu 63-jarige Farrow adopteerde later nog twee kinderen met filmregisseur Woody Allen en kreeg een biologische zoon met hem. Haar relatie met de filmmaker liep in 1992 op de klippen toen ze ontdekte dat Allen een affaire had met haar oudste geadopteerde dochter, Soon-Yi, die destijds 22 jaar oud was. Allen en Soon-Yi trouwden in 1997 en hebben samen twee geadopteerde kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen