Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen van Koningsbrugge strijdt tegen Katja

Shownieuws

Jeroen van Koningsbrugge en Katja Schuurman voeren in een nieuw seizoen van Tussen de Oren ieder een team aan. De show gaat op 4 maart van start.

Jeroen van Koningsbrugge en Katja Schuurman voeren in een nieuw seizoen van Tussen de Oren ieder een team aan. Dat heeft televisiezender Net 5 dinsdag bekendgemaakt. Met een BN'er aan hun zijde moeten zij vanaf 4 maart vragen over wetenschappelijke onderwerpen beantwoorden.

Net als voorheen ligt de presentatie van de wetenschapsquiz in handen van cabaretiers Rob Urgert en Joep van Deudekom. De quiz ging in 2006 van start bij de Vara onder de titel Onder de Tram. Vorig jaar ging de show bij Net 5 verder als Tussen de Oren.

Het is voor het eerst dat Van Koningsbrugge zich verbindt aan de commerciële zender. Bij BNN was hij eerder te zien in de komedieshows De Lama's en De Nieuwste Show. Bij RTL 4 is hij momenteel te zien in de quiz Ik Hou van Holland.

Schuurman stapte dit jaar over van BNN naar Net 5. Voor de zender presenteerde ze haar eigen programma Return to Sender. Ze is momenteel wekelijks te zien in de komedieserie Single.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen