Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Peter R. de Vries meest spraakmakende Nederlander'

Shownieuws

Peter R. de Vries is verkozen tot meest spraakmakende Nederlander van het jaar. De presentator ontving daarom dinsdag een MSN/Spits Award.

Peter R. de Vries is verkozen tot meest spraakmakende Nederlander van het jaar. De presentator ontving daarom dinsdag een MSN/Spits Award. Meer dan vijftigduizend mensen brachten via de websites van MSN en de gratis krant hun stem uit. Van hen stemde 24 procent op de misdaadjournalist, die dit jaar opzien baarde door Joran van der Sloot aan het praten te krijgen in de verdwijningszaak van Natalee Holloway.

De Vries toonde zich dinsdag verguld met de prijs. "Ik waardeer deze erkenning enorm. Het feit dat ik als meest spraakmakend wordt gezien, betekent dat het grote publiek begrijpt hoe belangrijk het brengen van mijn nieuws is."

De awards werden ook nog in twee andere categorieën uitgereikt. De 'ontmaskering' van Joran van der Sloot door De Vries werd door 43 procent van de stemmers uitgeroepen tot meest spraakmakende nieuws van het jaar. De winst door 'Terror Jaap' van het omstreden realityprogramma De Gouden Kooi werd met 27 procent van de stemmen verkozen tot meest spraakmakende entertainmentmoment van het jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen