Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Partysquad-dj Jerry Leembruggen uit ziekenhuis

Shownieuws

Dj Jerry Leembruggen van The Partysquad is weer thuis, na maandenlang in het ziekenhuis te hebben gelegen na een ongeluk. Hij begint nu aan zijn revalidatie.

Dj Jerry Leembruggen van The Partysquad is weer thuis, na maandenlang in het ziekenhuis te hebben gelegen na een ongeluk. Hij werd in de week voor kerst ontslagen en gaat nu beginnen aan een revalidatieprogramma. "Het gaat nog steeds iedere dag een beetje beter met hem en hij begint alweer wat praatjes te krijgen", schrijft collega en vriend Ruben Fernhout op de website van het dj-duo.

Leembruggen raakte in september zwaargewond bij een auto-ongeluk in de bergen van Ibiza. Hij liep een schedelbasisfractuur op. Lange tijd werd hij kunstmatig in slaap gehouden. De dj werkt hard aan zijn herstel. "Hij traint keihard en fysiek is hij al flink op kracht", schrijft Fernhout. "De afgelopen dagen heeft hij ook veel van jullie berichten gelezen en hij vindt de steun echt super."

Ondanks het ongeluk van de dj verscheen onlangs een nieuwe single van The Partysquad, 'Licht van de laser'. De videoclip van het nummer, waarin ook Leembruggen te zien is, werd opgenomen voordat het duo afreisde naar Ibiza.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen