Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fetishmodel verkozen tot meest sexy vegetariër

Shownieuws

Fetishmodel Ancilla Tilia is verkozen tot meest sexy vegetariër. Acteur Noah Valentyn kwam bij de heren als winnaar uit de bus in de verkiezing van Wakker Dier.

Fetishmodel Ancilla Tilia is verkozen tot meest sexy vegetariër. Acteur Noah Valentyn kwam bij de heren als winnaar uit de bus. Dat heeft een woordvoerder van Wakker Dier, die de verkiezing jaarlijks organiseert, dinsdag bevestigd. De twee krijgen dinsdagmiddag in een restaurant in Amsterdam hun prijs uitgereikt.

In totaal hebben zestienduizend mensen hun stem uitgebracht via de website van de stichting. Bij de dames staat BNN-presentatrice Nicolette Kluijver op de tweede plaats. Minister Wouter Bos werd bij de heren nummer twee. Andere genomineerden waren onder anderen Georgina Verbaan, Froukje Jansen, Jan Vayne en Jort Kelder.

Tilia is naakt te bewonderen geweest in herenbladen als Playboy en FHM. Valentyn maakte zijn doorbraak in de film 'Het schnitzelparadijs'. Hij was eveneens te zien in de televisieserie Gooische Vrouwen.

Vorig jaar werden cabaretier Guido Weijers en actrice Monique van der Werff uitgeroepen tot meest sexy vegetariërs. Een jaar eerder kwam de eer toe aan acteur Antonie Kamerling en soapie Marly van der Velden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen