Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriend Jessica Simpson ingestort in douche

Shownieuws

De vriend van Jessica Simspon, American footballspeler Tony Romo, is ingestort na een verloren wedstrijd. Hij bezweek aan de pijn van een ribblessure.

De vriend van Jessica Simspon, American footballspeler Tony Romo, is ingestort in de douche na een verloren wedstrijd. De quarterback van de Dallas Cowboys bezweek aan de pijn van een ribblessure die hij zondag opliep tijdens een wedstrijd tegen de Philadelphia Eagles. Inmiddels gaat het weer goed met hem.

Toen de 28-jarige Romo viel, ontstond chaos in de kleedkamer, zo schrijft de krant Dallas Morning News. Teamgenoten begonnen te schreeuwen, waarop al snel een stretcher werd binnengereden. Die bleek niet nodig te zijn, omdat Romo weer overeind kon worden geholpen.

Met zijn team gaat het de laatste tijd slecht en de prestaties van Romo worden door critici gehekeld. Fans van de Dallas Cowboys geven Simpson de schuld. Zij hebben haar al de bijnaam Yoko Romo gegeven, naar Yoko Ono, die volgens veel Beatles-fans een slechte invloed had op haar geliefde John Lennon. Het koppel heeft sinds eind vorig jaar een relatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen