Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Sarah Palin bevallen van zoon

Shownieuws

De 18-jarige dochter van de voormalige vicepresidentskandidate Sarah Palin heeft een zoon gekregen. Bristol beviel zaterdag van Tripp Easton Mitchell Johnston.

De dochter van de voormalige Amerikaanse vicepresidentskandidate Sarah Palin heeft een zoon gekregen. Dat heeft een oudtante van de 18-jarige Bristol Palin bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. Bristol Palin beviel zaterdag van Tripp Easton Mitchell Johnston.

De baby kreeg de achternaam van zijn vader Levi Johnston, een leerling-elektricien met wie Bristol al drie jaar een relatie heeft. Het koppel heeft aangekondigd komend jaar te trouwen. Naar verluidt willen ze in de zomer in het huwelijk treden.

Sarah Palin bracht in september op de eerste dag van de Republikeinse conventie naar buiten dat haar destijds 17-jarige dochter een kind verwachtte. In een verklaring lieten de conservatieve running mate van John McCain en haar man weten trots te zijn op de beslissing van Bristol om het kind te houden.

Een woordvoerder van Palin, die gouverneur is van de staat Alaska, wilde het babynieuws niet bevestigen. "Wij zijn niet van plan verklaringen naar buiten te brengen over de baby van Bristol. Wij zeggen alleen dingen over dingen die de staat betreffen en daar valt dit buiten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen