Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marijke Helwegen (60) voelt zich 'piepjong'

Shownieuws

Marijke Helwegen, die maandag zestig jaar is geworden, voelt zich nog erg jong. "Het gekke is dat ik mij 25 jaar voel", vertelt ze aan Novum Nieuws.

Marijke Helwegen, die maandag zestig jaar is geworden, voelt zich nog erg jong. "Het gekke is dat ik mij 25 jaar oud voel", vertelt de ambassadrice van de cosmetische chirurgie aan Novum Nieuws. "Dat klinkt natuurlijk heel erg onrealistisch, maar ik barst nog van de energie."

De actieve Helwegen, die nog op menig societyfeestje te vinden is, houdt er geen standaard levenswijze van een 60-jarige op na. "Toen ik rond de twintig jaar was heb ik niet optimaal geleefd", vertelt ze. "Ik trouwde toen ik 23 jaar was. Alles wat ik toen niet gedaan heb, doe ik nu dus de laatste jaren. Nu ik op middelbare leeftijd ben voel ik mij piepjong. Mijn leven is een feestje."

De zelfverklaarde Miss Facelift laat haar zestigste verjaardag niet zomaar voorbij gaan. "Ik heb met mijn vriendinnen een feestje gehad in het Amstel Hotel. Zij hadden mij getrakteerd op een surpriseparty en hadden de mooiste suite van het Amstel Hotel gehuurd waar we een feestje hebben gehouden. Met mijn gay-vriendjes ga ik ook nog eten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen