Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Posh niet gelukkig met Davids nieuwste tattoo

Shownieuws

Victoria Beckham is not amused. Haar man David heeft afgelopen weekeinde een nieuwe tatoeage op zijn linkerbovenarm laten zetten, schrijft The Sun.

Victoria Beckham is niet blij met de nieuwe tatoeage van haar man David. Dat beweert de Britse krant The Sun. De 34-jarige zangeres zou haar echtgenoot hebben gesmeekt af te zien van nog meer lichaamsversieringen. Ze vreest dat haar echtgenoot, die momenteel bij de Italiaanse voetbalclub AC Milan speelt, verslaafd is aan tatoeages.

Op de linkerbovenarm van de 33-jarige voetballer staat sinds afgelopen weekeinde de bijbelse spreuk 'Mijn zoon! Vergeet mijn wet niet, maar uw hart beware mijn geboden' in het Hebreeuws. Het is niet de eerste Hebreeuwse versiering die Beckham op zijn lichaam heeft laten zetten. Eerder liet hij de bijbeltekst 'Ik ben mijns Liefsten, en mijn Liefste is mijn,' op zijn linkerarm tatoeëren.

De voormalige Spice Girl is zelf ook niet vies van versieringen. Eerder dit jaar liet Victoria nog een Hebreeuwse tekst in haar nek plaatsen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen