Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Joss Stone heeft relatie met jeugdvriend'

Shownieuws

Joss Stone is niet langer vrijgezel. De 21-jarige zangeres zou een relatie hebben met de twee jaar jongere Danny Radford, die ze al van jongs af aan kent.

Joss Stone is niet langer vrijgezel. De 21-jarige zangeres heeft volgens bronnen bij de Britse boulevardkrant The Sun een relatie met de twee jaar jongere Danny Radford, die ze al van jongs af aan kent. De Britse artieste zou smoorverliefd zijn op haar jeugdvriend, die werkzaam is in de bouw.

De liefde tussen de twee tortelduifjes zou al in de zomer zijn ontstaan. Inmiddels zouden ze onafscheidelijk zijn. Volgens een bron werkt het goed tussen de twee omdat ze elkaar al zolang kennen. "Joss vertrouwt hem volledig. Ze kende hem al voordat ze beroemd werd en hij heeft een goede band met haar familie."

Stone, die bekend werd met nummers als 'You had me' en 'Right to be wrong', had eerder een serieuze relatie met de acht jaar oudere Beau Dozier, bij wie ze op haar 17e introk in Los Angeles. De relatie liep na achttien maanden op de klippen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen