Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kardashians verkopen miljoenenvilla in Los Angeles

Shownieuws

De familie Kardashian-Jenner verkoopt haar huis in Hidden Hills. In de villa werd de realityserie 'Keeping up with the Kardashians' grotendeels opgenomen.

De familie Kardashian-Jenner heeft haar huis in Hidden Hills bij Los Angeles te koop gezet. Het huis, waar de realityserie 'Keeping up with the Kardashians' over het gezin grotendeels wordt opgenomen, moet bijna 2,4 miljoen euro opleveren. Dat meldt de Los Angeles Times.

De villa heeft vier slaapkamers en vijf badkamers. Op het terrein bevinden zich onder meer een zwembad, een spa en een grote garage. De familie is volgens de krant op zoek naar een groter huis.

In 'Keeping up with the Kardashians' staan Bruce Jenner en Kris Kardashian centraal. Beiden hebben vier kinderen uit hun eerste huwelijk en samen kregen zij er nog twee. De kinderen van Bruce zijn niet te zien in de serie. De dochters van Kris: Kourtney (29), Kim (28) Khloe (24), haar zoon Robert (21) en dochters Kendall (13) en Kylie (11) die ze met Bruce kreeg, spelen wel een rol.

Het derde seizoen van 'Keeping up with the Kardashians' is vanaf maart te zien op de Amerikaanse zender E! Entertainment.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen