Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zes potentiële Songfestivalliedjes Toppers bekend

Shownieuws

De Toppers hebben zes nummers gekozen waarmee zij Nederland zouden willen vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Het publiek kiest het winnende lied.

De Toppers hebben de zes nummers gekozen waarmee zij Nederland zouden willen vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Gordon, René Froger en nieuwkomer Jeroen van der Boom brengen de liedjes op 1 februari ten gehore tijdens het Nationale Songfestival dat wordt uitgezonden door de Tros. Het publiek kiest dan met welk liedje het trio Nederland zal vertegenwoordigen in Moskou.

Uit de 365 liedjes die werden ingezonden hebben de Toppers de volgende nummers gekozen: 'Our night' van Rutger Kanis en Robert Dorn, 'No one loves me like you' van Rob le Cardinale, 'Shine' van Bas van den Heuvel en Ger van de Westelaken, 'Angels of the light' van Edwin de Groot, Edwin van Hoevelaak en Bruce R.F. Smith en 'Three is the magic number' van Kees Tel en Christiaan Hulsebos. Ook het nummer 'Everybody can be a star', dat Ferdi Bolland maakte met Q-Music-dj Ruud de Wild, behoort tot de favorieten.

Het Eurovisie Songfestival vindt op 16 mei plaats in Moskou. Voorafgaand aan de show worden op 12 en 14 mei halve finales gehouden. De Toppers worden in de aanloop naar het liedjesfestijn door de Tros gevolgd voor docusoap 'De Toppers op weg naar Moskou'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen