Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Extra Brabants concert Guus Meeuwis

Shownieuws

Guus Meeuwis staat volgend jaar niet met twee maar met drie concerten in het Philips Stadion. Aanvankelijk zou de zanger alleen op 12 en 13 juni optreden.

Guus Meeuwis staat volgend jaar niet met twee maar met drie concerten in het Philips Stadion. Dat heeft organisator The Entertainment Group donderdag bekendgemaakt. Aanvankelijk zou de Brabantse zanger alleen op 12 en 13 juni optreden in Eindhoven, maar nu is daar een matineeconcert op zondag 14 juni aan toegevoegd.

Het is het vierde opeenvolgende jaar dat Meeuwis de 'Groots met een zachte G'-concerten geeft in het stadion van zijn favoriete voetbalclub PSV. Deze keer treedt hij echter voor het eerst ook buiten de stadsgrenzen op met zijn concertreeks. Op 5 en 6 juni geeft hij twee concerten in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

De kaartverkoop voor het extra concert in Eindhoven is donderdag van start gegaan. De andere twee concerten in Eindhoven zijn al uitverkocht, voor de shows in Heerenveen zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen