Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Samenwonen geeft Hans Teeuwen 'beklemmend gevoel'

Shownieuws

Hans Teeuwen vindt samenwonen een 'heftig concept'. Dat vertelt de cabaretier in een interview met weekblad Viva, dat vrijdag in de winkels ligt.

Hans Teeuwen vindt samenwonen een 'heftig concept'. Dat vertelt de cabaretier in een interview met weekblad Viva, dat vrijdag in de winkels ligt. De cabaretier en zanger heeft meerdere langdurige relaties gehad, maar woonde slechts één keer samen. "Het geeft me een verstikkend gevoel", zegt Teeuwen.

"Ik schrik altijd erg als een meisje opeens allemaal dozen in mijn huis zet en zich gaat settelen", vertelt de in Amsterdam woonachtige Brabander. "Ik heb het altijd erg beklemmend gevonden als ik het gevoel kreeg de rest van mijn leven te kunnen voorspellen." Teeuwen geeft toe dat hij geen eenvoudig type is om mee samen te leven.

Ondanks de angst voor samenwonen, heeft de cabaretier positieve opvattingen over relaties. "Een goede relatie is een buffer tegen eenzaamheid", zegt de 41-jarige cabaretier. "Met een vrouw deel je intimiteit die ik niet met mannen heb. Hoe dierbaar vrienden ook zijn, ze gaan altijd weer naar huis."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen