Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Broer Mark Ruffalo schoot zichzelf niet neer

Shownieuws

De broer van acteur Mark Ruffalo is niet omgekomen door een kogel die hij zichzelf per ongeluk door het hoofd schoot. Dat heeft een lijkschouwer vastgesteld.

(Novum/AP) - De broer van acteur Mark Ruffalo is niet omgekomen door een kogel die hij zichzelf per ongeluk door het hoofd schoot. Dat heeft een lijkschouwer vastgesteld. De dood van de 39-jarige Scott Ruffalo wordt nu door de politie van Los Angeles officieel beschouwd als een moordzaak.

Ruffalo overleed vorige week in een ziekenhuis in de Amerikaanse stad. De haarstylist was daar een week eerder in kritieke toestand opgenomen nadat hij in zijn appartement in Beverly Hills was aangetroffen met een schotwond in zijn hoofd.

In eerste instantie werd een vriendin van Scott als verdachte opgepakt. Shaha Mishaal Adham werd echter na korte tijd weer vrijgelaten. Volgens haar advocaat zou Ruffalo zichzelf door het hoofd hebben geschoten tijdens een uit de hand gelopen spelletje Russische roulette. Het is niet bekend of Adham weer als verdachte geldt, nu dat scenario is uitgesloten.

Acteur Mark Ruffalo is bekend van films als 'Zodiac', 'Eternal sunshine of the spotless mind' en 'Rumor has it'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen