Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling niet bang na bommelding

Shownieuws

Gerard Joling is niet bang na de valse bommelding voorafgaand aan een concert in Ahoy. "Zolang de man vastzit, zijn extra veiligheidsmaatregelen niet nodig."

Gerard Joling is niet bevreesd na de bommelding die werd gedaan voorafgaand aan het concert van de zanger zaterdag in de Rotterdamse Ahoy. De valse melding zou zijn gedaan door een stalker van Joling, die is opgepakt. "Zolang de man vastzit, zijn extra veiligheidsmaatregelen niet nodig. Voorlopig doe ik mijn ding nog zoals het moet, anders heb je geen leven meer", vertelt de zanger aan Novum Nieuws.

De verdachte, die zou hebben gedreigd Ahoy op te blazen als hij de 48-jarige zanger niet te spreken zou krijgen, werd zaterdag gearresteerd en zit nog in de cel. Volgens Joling is de fan 'verschrikkelijk verliefd' op hem en viel hij de artiest al tijden lastig met brieven.

Joling betreurt de gebeurtenis van afgelopen weekeinde. "Wij zijn erg blij dat het in de nacht voorafgaand aan het concert gebeurde, zodat ze alles hebben kunnen onderzoeken", zegt hij. "Je zit met achtduizend man in Ahoy, en stel nou dat de zaal leeggehaald moest worden. Gelukkig is die man op tijd opgepakt."

Het is niet de eerste keer dat 'Geer' last heeft van vervelende fans. "Zulke dingen gebeuren altijd in een carrière. Ik ben al meer dan 25 jaar bezig, dus je hebt af en toe wel last van stalkers en mensen die heel ver gaan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen