Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Countryster McCready opgenomen na zelfmoordpoging

Shownieuws

De Amerikaanse countryzangeres Mindy McCready ligt in het ziekenhuis na een zelfmoordpoging. Ze sneed haar polsen door en slikte verschillende medicijnen.

(Novum/AP) - De Amerikaanse countryzangeres Mindy McCready ligt in het ziekenhuis na een zelfmoordpoging. Volgens een politieverklaring trof haar broer de zangeres woensdag in 'zeer dronken' toestand aan in haar huis in Nashville. Ze had haar polsen doorgesneden en verschillende medicijnen ingenomen. Volgens een woordvoerder van het ziekenhuis is de toestand van de countryster momenteel stabiel.

Het is niet de eerste keer dat de 33-jarige McCready negatief in het nieuws komt. De afgelopen jaren heeft zij meerdere malen geprobeerd zich van het leven te beroven. Ook kwam ze in aanraking met de politie, onder meer wegens het vervalsen van een recept voor pijnstillers en het rijden onder invloed.

De carrière van de countryzangeres begon al vroeg. Op 21-jarige leeftijd lanceerde zij haar debuutalbum 'Ten Thousand Angels' waarvan twee miljoen exemplaren werden verkocht. Afgelopen jaar bracht zij haar vierde album 'TBD' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen