Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Uitzending De 100: Singles op lange baan geschoven

Shownieuws

De 100: Singles wordt vervolgd in de zomer in plaats van in januari, zoals de bedoeling was. De NCRV-serie met Caroline Tensen gaat terug naar de montagetafel.

De 100: Singles krijgt een vervolg in de zomer in plaats van in januari, zoals oorspronkelijk de bedoeling was. De NCRV-serie met Caroline Tensen gaat terug naar de montagetafel. "Gebleken is dat meer tijd genomen moet worden voor de ontwikkeling van de verhaallijnen rond de verschillende singles die meedoen. Hiermee hopen we dat het programma nog mooier wordt", meldt de omroep op zijn website.

Het programma, waarin honderd singles gevolgd worden in hun zoektocht naar liefde, trok de afgelopen weken gemiddeld ruim zeshonderdduizend kijkers. Voorgangers Babyboom en De 100: Het Huwelijk werden gemiddeld door één miljoen kijkers per aflevering bekeken.

Vorige week donderdag werd de voorlopig laatste uitzending van De 100: Singles uitgezonden. Aanvankelijk zou het programma na een korte onderbreking in januari weer op tv terugkeren. Wanneer het vernieuwde programma te zien zal zijn, is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen