Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sterren bij Broadway-debuut Daniel Radcliffe

Shownieuws

Kathleen Turner en Glenn Close waren donderdag getuige van het Broadway-debuut van Daniel Radcliffe. Ze waren aanwezig bij de Amerikaanse première van 'Equus'.

(Novum/AP) - De actrices Kathleen Turner en Glenn Close waren donderdagavond getuige van het Broadway-debuut van Daniel Radcliffe. Ook acteurs Haley Joel Osment en Dominic Cooper en presentator James Lipton waren aanwezig bij de Amerikaanse première van het toneelstuk 'Equus'.

De 19-jarige Harry Potter-ster stond vorig jaar al acht weken in Londen op de planken met het stuk. Hij ontving lovende kritieken voor zijn vertolking van de gestoorde stalknecht Alan, die wordt ondervraagd door een psychiater nadat hij zes paarden de ogen heeft uitgestoken

Het feit dat hij naakt op het podium verschijnt in het stuk, deed eerder nogal wat stof deed opwaaien. Kathleen Turner vindt dat overdreven. "Als het in het script staat, als het in het verhaal hoort, als het nodig is, dan is het goed", verklaarde ze.

'Equus' is nog 22 weken te zien in het Broadhurst Theatre op Broadway. Acteur Richard Griffiths speelt net als in Londen de rol van psychiater in het stuk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen