Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Busta Rhymes mag toch Groot-Brittannië in

Shownieuws

Busta Rhymes heeft toch toestemming gekregen om Groot-Brittannië in te komen. Donderdag werd de rapper aanvankelijk de toegang tot het land ontzegd.

Busta Rhymes heeft toch toestemming gekregen Groot-Brittannië in te komen. Donderdag werd de rapper aanvankelijk de toegang tot het land ontzegd vanwege een proeftijd die hem begin dit jaar in Amerika werd opgelegd wegens mishandeling. Een rechter bepaalde aan het einde van de dag echter dat dit toegangsverbod onwettig was. Dat meldt BBC News.

De Amerikaanse rapper kwam naar Londen om op te treden tijdens een liefdadigheidsconcert vrijdagavond in de Royal Albert Hall. Rhymes, die eerder dit jaar al twee keer zonder problemen toegang kreeg tot Groot-Brittannië, heeft een geldige werkvergunning voor het concert.

De 36-jarige artiest bekende in januari schuld aan mishandeling van zijn chauffeur en een fan en aan meerdere verkeersdelicten. Hij werd in maart veroordeeld tot een proeftijd van drie jaar, een taakstraf van tien dagen, een boete van bijna achthonderd euro en een cursus over de gevaren van rijden onder invloed.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen