Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amanda: Brian heeft me mishandeld

Shownieuws

Brian Kubatz, voormalige bewoner van De Gouden Kooi, zou zijn ex-vriendin Amanda Balk stelselmatig hebben mishandeld. Dat beweert Amanda in De Telegraaf.

Brian Kubatz, voormalig bewoner van De Gouden Kooi, zou zijn ex-vriendin Amanda Balk stelselmatig hebben mishandeld. Dat beweert Amanda, die samen met haar ex tot aan het einde van de serie in de villa verbleef. "Ik heb werkelijk gespuugd van ellende", vertelt ze vrijdag in De Telegraaf. "Maar nu ben ik strijdbaar. Ik heb aangifte gedaan. Iedereen mag weten hoe de echte Brian is".

Al in De Gouden Kooi ging het volgens de 20-jarige brunette mis. "Ik weet het nog goed. Brian en ik lagen in bed. Op een zeker moment was ik het ergens niet mee eens. Hierop greep hij me bij de keel. Ik kon geen adem meer halen."

Haar liefde voor Brian, die het in de finale van de show aflegde tegen Jaap Amesz, maakte dat ze zweeg tegenover de buitenwereld. "Ik was smoorverliefd op die jongen", legt ze uit. "Ik nam zijn commanderende manier van praten en agressieve buien voor lief. Ik was er heilig van overtuigd dat Brian, als we eenmaal 'buiten' waren, heel anders zou zijn." Maar een maand geleden besloot ze een punt te zetten achter de relatie.

Brian ontkent de aantijgingen van zijn ex-vriendin. "Allemaal leugens", stelt hij tegenover De Telegraaf.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen