Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Noteboek' genomineerd voor NOFF-juryprijs

Shownieuws

De korte film 'Noteboek' van regisseur Evelien Lohbeck is genomineerd voor de juryprijs van het Nederlands Online Film Festival. Dat is donderdag bekendgemaakt.

De korte film 'Noteboek' van regisseur Evelien Lohbeck is genomineerd voor de juryprijs van het Nederlands Online Film Festival (NOFF). Dat is donderdagavond bekendgemaakt in de Talkshow van het Nederlands Film Festival met Matthijs van Nieuwkerk. Ook 'The windmill' van Heerko Groefsema en 'Ultra alles inclusief' van Liza Kemman en Tobias Mulders maken kans op de prijs.

Voor het NOFF zijn dit jaar 58 korte films van maximaal dertig minuten in de categorieën drama, documentaire, experimenteel en animatie geselecteerd. De vakjury wordt gevormd door Karin Wolfs, Geert van de Wetering, Vincent de Klerk, Pieter Kuijpers en Iris Piers, die vorig jaar de NOFF-juryprijs won.

Ook het publiek mag een keuze maken uit de 58 films. Via het kanaal van het NOFF op videowebsite YouTube kan tot 2 oktober worden gestemd op de inzendingen. De publieksprijs en de juryprijs worden volgende week donderdag, op de laatste vertoningsdag van het Nederlands Film Festival, bekendgemaakt en uitgereikt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen