Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Mammia mia!' terug in het Nederlandse theater

Shownieuws

De musical 'Mamma mia!' is in het najaar van 2009 opnieuw te zien in de Nederlandse theaters. Er wordt dan een reizende variant op de planken gebracht.

De musical 'Mamma mia!' is in het najaar van 2009 opnieuw te zien in Nederland. Joop van den Ende Theaterproducties brengt dan een reizende variant van de voorstelling op de planken. Dat heeft de musicalgigant donderdag laten weten.

Wie de hoofdrollen in de musical gaan spelen, is nog onbekend. In januari starten de audities. Nederland is volgens de producent het eerste land waar 'Mamma mia!' als reizende musical wordt opgevoerd.

De musical werd tussen tussen eind 2003 en begin 2006 honderden keren opgevoerd in het Beatrix Theater in Utrecht. De vrouwelijke hoofdrol werd afwisselend vertolkt door Simone Kleinsma, Lenette van Dongen en Lone van Roosendaal.

De hype rond 'Mamma mia!' laaide dit jaar weer op door de gelijknamige film, waarin Meryl Streep, Colin Firth en Pierce Brosnan te zien zijn. De musical bevat liedjes van de Zweedse popband Abba.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen