Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Busta Rhymes vast op vliegveld in Londen

Shownieuws

Busta Rhymes is aangehouden op een vliegveld in Londen. Hij mag Groot-Brittannië niet in omdat hem in Amerika een proeftijd is opgelegd wegens mishandeling.

Busta Rhymes mag Groot-Brittannië niet in. De Amerikaanse rapper is aangehouden op een vliegveld in Londen vanwege een proeftijd die hem begin dit jaar in Amerika werd opgelegd wegens mishandeling.

De 36-jarige artiest kwam donderdagochtend in de Britse hoofdstad aan omdat hij vrijdag zou optreden op een liefdadigheidsconcert in de Royal Albert Hall. De Britse immigratiedienst wilde de rapper meteen het land uitzetten en hem op de eerste vlucht naar Amsterdam plaatsen, maar dat heeft zijn advocaat volgens de BBC weten te voorkomen. Momenteel wordt hij nog vastgehouden op het City Airport tot besloten is of hij het land eventueel toch in mag.

Rhymes, die eigenlijk Trevor Smith heet, bekende in januari schuld aan mishandeling van zijn chauffeur en een fan en aan vier verschillende verkeersdelicten. Hij werd in maart veroordeeld tot een proeftijd van drie jaar. Ook moest hij een taakstraf van tien dagen uitvoeren, een boete betalen van bijna achthonderd euro en een cursus volgen over de gevaren van rijden onder invloed.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen