Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vierde 'Pirates of the Caribbean' met Johnny Depp

Shownieuws

Johnny Depp kruipt weer in de huid van kapitein Jack Sparrow. De acteur heeft getekend voor de vierde film in de 'Pirates of the Caribbean'-reeks.

Johnny Depp kruipt opnieuw in de huid van kapitein Jack Sparrow. De acteur heeft zijn medewerking toegezegd aan een vierde film in de 'Pirates of the Caribbean'-reeks. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety. Nog niet bekend is wanneer deze film in de bioscopen te zien zal zijn.

Depp en 'Pirates of the Caribbean'-regisseur Gore Verbinski gaan ook samenwerken aan de animatiefilm 'Rongo'. Dit werd vorige week al bekend. De 45-jarige Depp spreekt de stem in van het hoofdkarakter, een huisdier dat op avontuur gaat om zichzelf te ontdekken. De release van die film staat gepland voor maart 2011.

De acteur krijgt het de komende jaren druk, want hij heeft ook getekend voor de rol van de Mad Hatter in 'Alice in Wonderland' van regisseur Tim Burton, die in 2010 uitkomt. Ook zal hij te zien zijn als Tonto in de film 'The lone ranger'. Wanneer deze productie uitkomt is ook niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen