Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Steunbetuigingen Partysquad-lid stromen binnen

Shownieuws

Jerry Leembruggen, van het dj-duo The Partysquad, wordt bedolven onder steunbetuigingen. Hij raakte ernstig gewond bij een auto-ongeluk op Ibiza.

Jerry Leembruggen, van het dj-duo The Partysquad, wordt bedolven onder steunbetuigingen van vrienden en fans. De berichten stromen binnen op de Hyves-pagina van de dj en zijn muzikale partner Ruben Fernhout.

"Ruub, veel sterkte toegewenst aan de hele crew en de hele familie van Jerry. Laten we de moed erin houden en soon spinnen de platen weer als vanouds", meldt een Hyves-vriend van het duo. "Heel veel sterkte boys! Keep that head up high. Neus in de lucht.", schrijft een fan. "Je moet er bovenop komen, zodat we snel weer los kunnen op jullie vette beats", vindt een ander.

Leembruggen kreeg dinsdag een auto-ongeluk in de bergen van Ibiza. Hij werd dezelfde nacht nog geopereerd en ligt momenteel op de intensive care. "Voor nu is alleen belangrijk te weten dat de komende 48 uur cruciaal zijn", meldde Fernhout woensdag op de website van het duo.

Over de huidige toestand van Leembruggen en de details omtrent het ongeluk is nog niet veel meer bekend, zo laat een woordvoerder van het duo weten.

The Partysquad scoorde twee jaar geleden een hit met het nummer 'Rampeneren'. Eerder dit jaar stond het duo in de top tien van de singlelijst met 'Stuk'. Het nieuwste album van de dj's, 'Total los!', werd in juni gepresenteerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen