Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verbouwingsshow Tooske trekt 727 duizend kijkers

Shownieuws

De Ultieme Woondroom heeft woensdag 727 duizend kijkers getrokken. In het nieuwe SBS-programma met Tooske Ragas worden de huizen van kandidaten verbouwd.

De eerste aflevering van De Ultieme Woondroom heeft woensdagavond 727 duizend kijkers getrokken. In het SBS-programma, dat wordt gepresenteerd door Tooske Ragas, worden de huizen van hulpbehoevende kandidaten verbouwd.

Met het programma hoopt de blonde presentatrice mensen 'een thuis' te kunnen geven. "Mensen voor wie hun huis eigenlijk alleen nog maar een huis is, en geen thuis meer, om wat voor reden dan ook", vertelde ze eerder aan Novum Nieuws. "We doen ook het ondankbare werk dat bij iedere verbouwing nodig is. Per geval kijken we wat de specifieke behoeften van de kandidaten zijn en hoe we daar in kunnen voorzien."

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Hart in Aktie, eveneens bij SBS 6, trok woensdag 696 duizend kijkers. Voor dat programma reist Natasja Froger het hele land door op zoek naar mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen