Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Drew Barrymore versiert Gossip Girl-acteur'

Shownieuws

Drew Barrymore heeft een nieuwe liefde. De 33-jarige actrice heeft haar hart verloren aan de 23-jarige Chace Crawford, die Nate Archibald speelt in Gossip Girl.

Drew Barrymore heeft een nieuwe liefde. De 33-jarige actrice heeft haar hart verloren aan de 23-jarige Chace Crawford, die rijkeluiszoon Nate Archibald speelt in de Net 5-serie Gossip Girl. "Het is nog pril, maar ze zijn absoluut aan het daten", vertelt een bron aan entertainmentblogger Perez Hilton.

Het nieuwbakken stelletje werd zaterdag gespot op een feestje en bezocht maandag samen een concert van de Amerikaanse rockband Kings of Leon in New York. Meerdere ooggetuigen lieten Hilton weten dat de twee geen geheim maakten van hun warme gevoelens voor elkaar tijdens de afterparty van het concert.

Drew Barrymore brak begin dit jaar met haar vriend Fabrizio Moretti, met wie ze jaren samen was. Sindsdien is de 'Charlie's Angels'-actrice met meerdere mannen gezien, onder wie acteur Zach Braff en regisseur Spike Jonze. Onlangs liep haar romance met acteur Justin Long op de klippen, die ze ontmoette op de set van haar nieuwe film 'He's just not that into you'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen