Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jasmine Sendar ziet presenteercarrière wel zitten

Shownieuws

Jasmine Sendar verlaat na zeven jaar de soapserie ONM. "Ik zou heel graag willen presenteren", vertelt de actrice. "Ik heb al wat eigen formats gemaakt."

Jasmine Sendar verlaat na zeven jaar de soapserie Onderweg Naar Morgen. Ze wil zich meer gaan richten op een presenteercarrière. "Ik zou heel graag willen presenteren", vertelt de actrice woensdag aan Novum Nieuws. "Ik heb al wat eigen formats gemaakt, nu is het nog afwachten of er een zender geïnteresseerd is."

Sendar is in januari voor het laatst in ONM te zien als te zien als Kyra Isarin, een rol die ze zeven jaar lang speelde. De 30-jarige actrice wil niet helemaal stoppen met acteren. "Ik heb laatst nog een masterclass theater-acteren gevolgd en dat vond ik zo leuk", zegt Sendar. "Ik zou het toch ook wel heel gaaf vinden om weer een keer in het theater te staan."

De opnamen voor de BNN-serie combineert Sendar met opnamen van de Belgische productie 'Oud België', die in april in de Belgische bioscopen te zien is. Sendar speelt in de productie Marielis, een extraverte Cubaanse danseres.

Concrete plannen voor de nieuwe wending in haar carrière zijn er nog niet, maar zodra de opnamen voor ONM zijn afgerond gaat de actrice actief op zoek naar een nieuwe uitdaging. "Zodra ik het weer wat rustiger heb, ga ik audities doen."

In april dit jaar scheidde de actrice van haar man Rutger Fahrner. De twee hebben samen een 2-jarig zoontje, Sol.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen