Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carice van Houten toch zoenend te zien met DiCaprio

Shownieuws

Hoewel haar rol in 'Body of lies' de final cut niet heeft gehaald, zijn de inspanningen van Carice van Houten niet voor niets geweest. "Het komt wel op de dvd".

Hoewel haar rolletje in 'Body of lies' de bioscoopversie van de film niet heeft gehaald, zijn de inspanningen van Carice van Houten niet voor niets geweest. "Het komt waarschijnlijk wel op de dvd, dus ik ben bang dat we mij toch nog tongend met Leonardo DiCaprio gaan zien", vertelt ze.

Onlangs werd duidelijk dat regisseur Ridley Scott de rol van Van Houten, die in de thriller de vrouw zou spelen van DiCaprio, heeft geschrapt. "Ik wist het al een tijdje, maar ik mocht niets zeggen", vertelt ze.

De 32-jarige actrice is niet rancuneus. "Scott staat er om bekend dat hij heel veel schiet om er daarna heel veel uit te knippen. Ik vond het wel jammer, maar ik heb de ervaring gehad", stelt ze. "Ik ben niet bang dat het is omdat ik het niet goed heb gedaan."

Van Houten bemachtigde de afgelopen tijd de ene na de andere internationale filmrol. Zo was ze in Berlijn en Toronto voor opnamen van respectievelijk 'Valkyrie' en 'Repossession mambo'. 'Valkyrie', waarin Tom Cruise de hoofdrol speelt, gaat in Nederland naar verwachting op 5 februari in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen