Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keanu Reeves vooralsnog vrijuit na aanrijding

Shownieuws

Keanu Reeves is onschuldig aan de mishandeling van een paparazzo. Een rechter bepaalde maandag dat diens aanklacht na een aanrijding ongegrond is.

(Novum/AP) - Keanu Reeves is onschuldig aan de mishandeling van een paparazzo. Een rechter bepaalde maandag dat de aanklacht voor mishandeling die fotograaf Alison Silva tegen de Hollywoodster indiende wegens een aanrijding ongegrond is. De paparazzo eiste een schadevergoeding.

Silva beweert vorig jaar maart in Los Angeles te zijn aangereden door Reeves, waarbij hij zijn pols brak. Volgens de advocaat van de acteur legde Silva zijn hand op de Porsche van Reeves, waarna hij over zijn eigen voeten struikelde. Reeves zou meteen gestopt zijn om Silva een glas water te geven.

De 43-jarige acteur, die bekendheid verwierf door films als 'Speed' en 'The matrix', is nog niet van de paparazzo af. De man kan nog een aanklacht wegens onachtzaamheid indienen. "Dat is veel gemakkelijker te bewijzen dan dat Reeves mijn cliënt opzettelijk heeft aangereden", laat de advocaat van Silva weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen