Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keanu Reeves niet schuldig aan aanrijding

Shownieuws

Keanu Reeves is onschuldig aan een aanrijding met een paparazzo. Een rechter bepaalde maandag dat de aanklacht van de man tegen de Hollywoodster ongegrond is.

(Novum/AP) - Keanu Reeves is onschuldig aan een aanrijding met een paparazzo. Een rechter bepaalde maandag dat de aanklacht van fotograaf Alison Silva wegens mishandeling tegen de Hollywoodster ongegrond is. De paparazzo eiste een schadevergoeding.

Silva beweert vorig jaar maart in Los Angeles te zijn aangereden door Reeves, waarbij hij zijn pols brak. Volgens de advocaat van de acteur legde Silva zijn hand op de Porsche van Reeves, waarna hij over zijn eigen voeten struikelde. Reeves zou meteen gestopt zijn om Silva een glas water te geven.

De 43-jarige acteur, die bekendheid verwierf door films als 'Speed' en 'The matrix', is nog niet van de paparazzo af. De man kan nog een aanklacht wegens onachtzaamheid indienen. "Dat is veel gemakkelijker te bewijzen dan dat Reeves mijn cliënt opzettelijk heeft aangereden", laat de advocaat van Silva weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen