Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriend Gordon heeft geen gevoel voor ritme

Shownieuws

Gordon heeft bij zijn vriend Sander een minpuntje ontdekt. "Hij heeft totaal geen gevoel voor ritme", lacht de zanger, die hem liet meespelen in zijn videoclip.

Gordon heeft bij zijn vriend Sander een minpuntje ontdekt. "Hij heeft totaal geen gevoel voor ritme. Dat was nogal pijnlijk", lacht de zanger, die hem liet meespelen in de videoclip bij de single 'Sugar baby love'. "Ik zag het 's ochtends al bij de opnamen. Het was echt verschrikkelijk. Ik dacht: 'o mijn god, hoe ga ik dit nog goedpraten?' Gelukkig zie je het niet in de clip."

De 40-jarige zanger is tot over zijn oren verliefd op het Haagse fotomodel, met wie hij sinds een maand samenwoont in zijn Blaricumse villa. "Er zijn nog geen ergernissen ontstaan. Ik vind het heerlijk om al die vuile onderbroeken en sokken op te ruimen", grapt hij. "Dat hoort erbij; het is geven en nemen in een relatie."

Op 24 oktober verschijnt 'A song for you', het eerste soloalbum sinds negen jaar van de zanger. "Er staat een liedje op dat ik speciaal voor hem heb gezongen", vertelt Gordon. "Het is een heel mooi liedje, maar ik ga niet zeggen welke. Dat is te persoonlijk."

Sander is apetrots op zijn vriend. "Hij ziet dit alles ontstaan en hij vindt het machtig mooi", glundert Gordon. "Uiteindelijk maak je het toch daarvoor. Mensen kunnen het niets vinden, maar ik heb iets gemaakt wat ik zelf heel erg leuk vind en dat hij het leuk vindt, maakt het nog mooier."

Het fotomodel timmert zelf ook flink aan de weg. "Hij is maandag voor drie weken naar Milaan vertrokken", vertelt de zanger. "Hij is via Elite in New York bij het kantoor in Milaan terechtgekomen. Vanochtend kreeg ik een sms'je dat hij is gecast voor Dolce & Gabbana. Ik denk dat ik dus ook maar flink moet gaan trainen, want als ik naast zo iemand moet wakker worden met dit lichaam. Ze hebben mij gevraagd voor Koopmans poffertjesmix en hem vragen ze voor D&G", giert hij.

Ondanks talloze mislukte relaties blijft Gordon in de liefde geloven. "Dat vind ik eigenlijk een wonder", zegt hij. "Ook al zou het misgaan met Sander, dan hebben we nu al afgesproken dat we dan in iedere geval altijd beste vrienden blijven. Zo'n mooi en bijzonder iemand wil ik voor altijd in mijn leven houden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen