Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Travis Barker onder het mes voor brandwonden

Shownieuws

Travis Barker, die vrijdag een vliegtuigongeluk overleefde, is meermaals geopereerd aan zijn brandwonden. De drummer probeert optimistisch te blijven.

(Novum/AP) - Travis Barker, die vrijdag een vliegtuigongeluk overleefde, is meermaals geopereerd aan brandwonden op zijn torso en onderlichaam. Hoewel hij bij het ongeluk twee goede vrienden heeft verloren, probeert de voormalige drummer van Blink-182 optimistisch te blijven.

De 32-jarige muzikant heeft het gevoel dat er een engeltje op zijn schouder zit. "Als je zo'n groot ongeluk overleeft, dan is er iemand die over je waakt", stelt een woordvoerder van Barkers kledinglijn Famous Stars and Straps. "Hij probeert opgewekt te blijven."

Barker en Adam Goldstein, die optreedt als DJ AM, waren de enige inzittenden van het toestel die het ongeluk overleefden. Twee passagiers, onder wie een assistent en een bodyguard van Barker, en de twee piloten stierven toen de privéjet van de landingsbaan op een vliegveld in South Carolina raakte.

Mogelijk was een klapband de oorzaak van de crash, zo blijkt uit een geluidsopname uit de cockpit. De jet raasde van de baan, brak door een hekwerk en kwam, in een zee van vlammen, tot stilstand op een nabijgelegen weg. Barker en Goldstein wisten voortijdig uit het vliegtuig te springen en zo aan de dood te ontsnappen. Ze werden met tweede- en derdegraads brandwonden opgenomen in het ziekenhuis.

Eerder voorspelden hun artsen dat de twee volledig zullen herstellen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen