Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Hulk Hogan vervroegd vrij

Shownieuws

Nick Bollea komt vervroegd vrij. De 18-jarige zoon van Hulk Hogan wordt naar verwachting op 21 oktober vrijgelaten uit de gevangenis wegens goed gedrag.

Nick Bollea komt vervroegd vrij. De 18-jarige zoon van Hulk Hogan en zijn ex-vrouw Linda wordt naar verwachting op 21 oktober vrijgelaten uit de gevangenis wegens goed gedrag, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Nick werd in mei veroordeeld tot acht maanden celstraf wegens onverantwoordelijk rijgedrag, nadat hij in augustus vorig jaar een auto-ongeluk veroorzaakte waarbij zijn vriend en medepassagier John Graziano zwaargewond raakte. De 22-jarige Graziano is de rest van zijn leven afhankelijk van medische hulp.

Brooke Hogan is blij dat haar broertje binnenkort weer op vrije voeten is. "Ik weet niet waar hij gaat wonen", vertelt ze aan People. "Ik denk dat hij zijn eigen ding gaat doen."

Nick Bollea was samen met zijn familie vier seizoenen te zien in de realityserie Hogan Knows Best, over het wel en wee van de worstelaar en zijn gezin. Kort na afloop liep het huwelijk van Hulk en Linda stuk. De 55-jarige Terry Bollea, zoals Hulk Hogan eigenlijk heet, zou de huwelijksbreuk hebben veroorzaakt door een affaire te beginnen met een vriendin van zijn dochter. Linda deed onlangs stof opwaaien door het aan te leggen met een 19-jarige jongen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen