Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna en Guy Ritchie blij met schikking

Shownieuws

Madonna en Guy Ritchie zijn blij met de schikking die ze hebben getroffen na hun scheiding. Dat stellen de voormalige geliefden in een gezamenlijke verklaring.

(Novum/AP) - Madonna en Guy Ritchie zijn blij met de schikking die ze hebben getroffen na hun scheiding. Dat stellen de voormalige geliefden in een gezamenlijke verklaring die zij woensdag naar buiten brachten.

Maandag werd bekend dat het stel, dat in oktober na maandenlange geruchten bevestigde uit elkaar te gaan, een financiële schikking had getroffen. De woordvoerder van Madonna meldde toen dat Ritchie een bedrag tussen de 56 en 67 miljoen euro van de zangeres zou krijgen, maar dit klopt volgens de nieuwe verklaring niet. Om hoeveel geld het wel zou gaan, willen Madonna en Ritchie niet kwijt.

De 50-jarige zangeres en de tien jaar jongere regisseur stapten acht jaar geleden in het huwelijksbootje. Ze hebben samen twee kinderen: Rocco van 8 en de uit Malawi geadopteerde David van 3. Ze hebben nog geen overeenkomst getroffen over de voogdij over de jongens.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen