Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hiphopper Willy nieuwe TMF-veejay

Shownieuws

Willy, bekend van het hiphopduo The Opposites, wordt de nieuwe presentator van TMF. De rapper is vanaf 1 januari bij de muziekzender te zien.

Willy, bekend van het hiphopduo The Opposites, wordt presentator op TMF. Dat heeft de muziekzender woensdag bekendgemaakt. De rapper, die in het echt Willem de Bruin heet, is vanaf 1 januari te zien. De 23-jarige Willy gaat voor TMF de programma's Kijk Dit Nou en Willy De Stad Uit presenteren.

Een woordvoerder van MTV Networks, waar TMF onder valt, beschrijft de samenwerking met de rapper als een 'match made in heaven'. "Willy is een ontzettend energiek figuur die met zijn positiviteit en humeur alle deuren weet te openen. Zijn muzikale achtergrond past daarnaast perfect bij het muzikale DNA van TMF."

Het is niet de eerste keer dat de Willy, die samen met zijn Opposites-collega Twan van Steenhoven hits scoorde als 'Slaap' en 'Dom, lomp en famous', te zien is op de zender. Afgelopen zomer presenteerde hij samen met collega Saar Koningsberger het programma Wakker Worden Op Vakantie.

Willy vult het huidige team van veejays aan, dat momenteel bestaat uit Saar Koningsberger, Sascha Visser en Veronica van Hoogdalem.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen