Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bassie in nopjes met nominatie Loden Leeuw

Shownieuws

Clown Bassie is blij met zijn nominatie voor de Loden Leeuw. "Met deze nominatie bevind ik mij in bijzonder goed en hoogstaand gezelschap van vakmensen."

Clown Bassie is blij kans te maken op de Loden Leeuw 2009, waarvoor hij is genomineerd in de categorie meest irritante BN'er in een reclame. "Met deze nominatie voor de Loden Leeuw bevind ik mij in bijzonder goed en hoogstaand gezelschap van vakmensen", stelt de clown, die 'irritatie ook amusement' vindt. "Ik ben dan ook zeer vereerd en roep een ieder op om op mij stemmen."

Van Toor, die het opneemt tegen Gordon, Caroline de Bruin, Karin Bloemen en Joop Braakhekke, speelt de hoofdrol in twee reclames van een verzekeraar. De laatste spot deed veel stof opwaaien, omdat hij het gerucht de wereld in had geholpen dat hij een 31-jarige vrouw zwanger had gemaakt. Het bleek om een reclamestunt te gaan om de spot te hypen. De Loden Leeuwen worden op 22 december uitgereikt in het Tros-programma Radar, dat de jaarlijkse verkiezing organiseert.

De 73-jarige Van Toor wordt niet alleen irritant bevonden. De twee reclames 'Hey buurmannetje bakkie' en 'Hey buurmannetje baby' zijn ook allebei genomineerd voor een Gouden Loeki voor de leukste reclame door televisiekijkend Nederland. De prijzen voor de Gouden Loeki worden donderdag uitgereikt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen