Kies je favoriete radiostation

Dossiers

J-Lo zoekt heil bij spermabank in nieuwe film

Shownieuws

Jennifer Lopez zoekt voor een nieuwe rol haar heil bij een spermabank. Ze speelt een vrijgezelle vrouw die zwanger raakt via kunstmatige inseminatie.

Jennifer Lopez zoekt in een nieuwe filmrol haar heil bij een spermabank. De acterende zangeres speelt in een romantische komedie een vrijgezelle vrouw die zwanger raakt via kunstmatige inseminatie en dan de man van haar dromen ontmoet. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.

De opnamen van 'Plan B', zoals de titel van de film luidt, moeten in april van start gaan. Er is nog geen regisseur vastgelegd. Naast 'Plan B' staan opnamen voor de komedie 'The governess' gepland. Daarin speelt J-Lo een oplichtster die zich voordoet als kindermeisje van een weduwnaar, maar verliefd wordt op haar slachtoffer.

Met 'Plan B' maakt de 39-jarige Lopez haar rentree in de filmwereld. De laatste film van de brunette is 'El cantante', die twee jaar geleden uitkwam. Lopez nam vrij om zich volledig op de zwangerschap en geboorte van haar tweeling Max en Emme te kunnen richten, die in februari ter wereld kwamen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen