Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul Anka vergeeft vrouw mishandeling

Shownieuws

Paul Anka en zijn vrouw Anna Yeager hebben de strijdbijl begraven. Yeager wierp vorige maand een ijsblokje naar het hoofd van de zanger. Ze werd gearresteerd.

Paul Anka en zijn vrouw Anna Yeager hebben de strijdbijl begraven. "We gaan niet scheiden, we gaan goed met elkaar om, vrijen met elkaar en zijn druk bezig met de voorbereidingen op Kerstmis", vertelde de Amerikaanse zanger aan de New York Post.

Eind vorige maand moest de 67-jarige Anka zich in het ziekenhuis aan zijn verwondingen laten behandelen, nadat zijn dertig jaar jongere vrouw een ijsblokje naar zijn hoofd had geworpen. Hij had twee hechtingen in zijn hoofd nodig.

Bij thuiskomst uit het ziekenhuis ontdekte Anka dat zijn vrouw niet thuis was, zo meldde entertainmentwebsite TMZ eerder op basis van bronnen bij de politie. Hij schakelde de politie in om zijn vrouw als vermist op te geven. Toen ze later weer opdook, werd ze door agenten ingerekend wegens mishandeling nadat zij de hoofdwond bij Anka hadden geconstateerd.

Yeager, die afgelopen zomer in het huwelijksbootje stapte met de crooner, werd uiteindelijk niet vervolgd. Anka kan inmiddels lachen om het incident. "Ik denk dat ze erg goed kan mikken", grapt hij.

Anna Yeager is de tweede vrouw van Anka, die bekend is van nummers als 'Diana', 'Lonely boy', 'Put your head on my shoulder' en '(You're) Having my baby'. Acht jaar geleden liep zijn huwelijk met zijn eerste vrouw Anne de Zogheb op de klippen. Het stel kreeg vijf dochters: Amelia, Anthea, Alicia, Amanda en Alexandra. Drie jaar geleden kreeg Anka een zoon met Yeager, die ze Ethan noemden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen