Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Richie nog niet klaar voor muziekcarrière

Shownieuws

Nicole Richie is nog helemaal niet bezig met een muziekcarrière. "Ik wil uiteindelijk wel een album opnemen, maar ik heb het op het moment erg druk."

Nicole Richie is nog helemaal niet bezig met een muziekcarrière. Volgens geruchten heeft de dochter van Lionel Richie hierover advies ingewonnen bij Rihanna en Kelly Osbourne. "Dat is niet waar", vertelt ze aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik wil uiteindelijk wel een album opnemen, maar ik heb het op het moment erg druk."

De 27-jarige Richie, die begin dit jaar dochtertje Harlow ter wereld bracht, stort zich momenteel voor overgave op het moederschap, haar acteerwerk en een sieradenlijn. "Op dit moment lees ik scripts en probeer ik echt mijn werk heel serieus te nemen", vertelt de reallifester, die onlangs een gastrolletje speelde in de Amerikaanse komedieserie Chuck.

Ook denkt ze aan het uitbreiden van haar sieradenlijn House of Harlow 1960. "Ik ga alle accessoires ontwerpen, van zonnebrillen tot riemen en schoenen", vertelt ze. "Kleding komt pas als laatste, omdat dat veel werk vergt. Ik kijk ernaar uit om me in de wereld van het ontwerpen te storten."

De kerstdagen gebruikt Richie om even op adem te komen van haar drukke werkschema. Ze is van plan om de feestdagen thuis door te brengen in Los Angeles, samen met haar vriend Joel Madden en hun dochtertje. "Ik ben gek op kerst, het is mijn favoriete tijd van het jaar", jubelt ze.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen