Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elize vermomd als Amy Winehouse

Shownieuws

Elize heeft als Amy Winehouse geposeerd voor Grazia. Het blad haalde veertien BN'ers over om de bekendste paparazzifoto's van het jaar uit te beelden.

Elize is voor Grazia in de huid gekropen van de Britse zangeres Amy Winehouse. De 'So you think you can dance'-presentatrice deed dat voor een jaaroverzicht van het blad, dat veertien BN'ers zover kreeg om de bekendste paparazzifoto's van het jaar uit te beelden.

Naast de 26-jarige Elize werkten Sascha Visser en Nikkie Plessen mee aan het feestnummer. Het duo, dat werkzaam is voor muziekzender TMF, beeldt John Mayer en Jennifer Aniston uit, tussen wie dit jaar iets moois opbloeide. De hoogzwangere Nance poseert als Gwen Stefani, die onlangs beviel van haar tweede zoon Zuma.

Hoofdredactrice Hilmar Mulder wist verder nog Valerio en Glennis Grace over te halen in de huid van respectievelijk Johnny Depp en Michelle Obama te kruipen. Verder namen GTST-steren Gigi Ravelli, Christoph Haddad, Lisa Sips deel, net als Micky Hoogendijk en de cast van Julia's Tango.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen