Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hello Goodbye verkocht aan Engeland

Shownieuws

Het Nederlandse televisieprogramma Hello Goodbye is vanaf februari te zien op de Britse beeldbuis. Het format is verkocht aan de Britse zender Sky One.

Het Nederlandse televisieprogramma Hello Goodbye is vanaf februari zes weken lang te zien op de Britse beeldbuis. Dat werd maandag bevestigd door een van de bedenkers van het programma, Dan Blazer. Het televisieformat, waarin onbekende mensen op een luchthaven naar persoonlijke verhalen wordt gevraagd, is verkocht aan de Britse zender Sky One.

De presentatie van de Britse reeks ligt in handen van Kate Thornton, die eerder te zien was als jurylid van de Britse X factor. Het programma wordt opgenomen op de Londense luchthaven Heathrow. Engeland is niet het enige land waaraan het programma is verkocht. In onder meer Rusland, Duitsland, Australië en Noorwegen is het programma al op televisie te zien. Verder vinden er momenteel onderhandelingen plaats met zenders in Frankrijk, Italië en de Verenigde Staten.

De nieuwe Nederlandse reeks van Hello Goodbye, die gepresenteerd wordt door Joris Linssen, is rond eind februari te zien op Nederland 1.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen